maanantai 31. elokuuta 2015

Vuoden 2015 ensimmäinen joulukortti
Minulta on toivottu, että kirjoittaisin miten olen korttini tehnyt ja mitä materiaaleja/välineitä olen niitä tehdessä käyttänyt. Joten nyt yritän parantaa tapani ja kirjoittaa tähän blogiin jokaisesta tekemästäni kortista. 


Tällä kertaa kerron ylläolevasta joulukortista. Kortin koko on 6" x 6" taitettuna. Kaikki alkoi valkoisesta kartngista, josta leikkasin 12" x 6" kokoisen palan ja taitoin kahtia. Kortin sisäpuolelle leikkasin kaksi 4½" x 3" kokoista "läppää. Nuuttasin pidemmältä sivulta ½" reunasta kiinnittämistä varten. Läpät kiinnitin vasempaan ja oikeaan reunaan. 

Kuviopaperit olivat Heartfelt Creationsin kokoelmasta Sparkling Poinsettia. Käytin paperilehtiöstä kolme 6 x 6" valmista korttipohjaa. Kiinnitin ensin kortin sisäpuolelle läpät ja sen jälkeen kuviopaperit. Kortin kanteen leikkasin Cut Mat Creatin stanssilla aukon tällä kertaa neliön ja liimasin siihen asetaattia. Käytin Heat Resistant asetate eli tämä asetaatti kestää lämpöä jonkin verran, joten siihen voi kuumailmapuhaltimella kohokuvioida. Käytin kullanväristä Wow:n kohojauhetta ja HC:n leimasinta. Kiinnitin asetaatin, kun olin kohokuvioinut sen ja ennen kun kiinnitin kansipuolelle tulevan kuviopaperin. Näin asetaatin reunat olivat siististi piilossa.

Aukosta ylimääräiseksi jäänyt kuvio päätyi kortin sisällä olevaan läppään. Siitä se näkyi kivasti asetaatti-ikkunan läpi.

Kukat on tehty Sparkling Poinsettia leimasimella ja stanssilla. Valitsin paperilehtiöstä punasävyisen paperin ja leimasin ja kohokuvion kullanvärisellä jauheella kukat. sen jälkeen stanssasin ne irti. Leimasin ja stanssasin kukat kahteen kertaan, Kukkien keskellä oleviin heteisiin laitoin vielä Versamark kynällä mustetta ja kohojauhetta, jotta sain marjoista kullanvärisiä.

Kuviopaperin kulmakoristeisiin lisäsin sticklesiä samoin ikkunan läpi pilkottavaan kynttilään.

Alla lista käyttämistäni tuotteista.
Sparklsin Poinsettia paperilehtiö, leimasin ja stanssi.

 

Heat Resistant Asetate (tällä hetkellä loppu. Tilauksessa)


WOW:n kullanvärinen kohojauhe (Gold Rich)Versamark -kohokuviointimuste kynänä. Myös tyynynmallinen muste käy. Apuna voi käyttää esim. vanupuikkoa.


Oman valinnan mukaan erivärisiä Sticklesejä.
Toivottavasti ohje oli jotenkuten ymmärrettävä :-)

Syyskuu on aivan nurkan takana, joten mukavaa alkavaa syksyä kaikille!

Sari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti