sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Onnittelukortti

Video piti tehdä, mutta tulikin blogipostia :-)

Tällä kertaa tein kortin käyttäen Heartfelt Creationisin Posy Patch kuviopaperia. Siinä paperikossa on 24 kaksipuoleista paperia kutakin kaksi kappaletta. Värit ovat herkullisen vaalean punaista, vaalean sinista tummaa ruskeaa ja hieman kaunista lilaa. Sävyltään paperit ovat melko tummia. Ihana :-)

Käytin kortissa myös Magnolian herttaista tyttöä, jonka väritin Copiceilla.

Kukkaset ja lehdet tein kahdella stanssilla. Toinen oli Classic Leaf. Ensin leimasin vastaavalla leimasimella (Open Leaf PreCut Set) ja kohokuvioin käyttämällä Stampendouksen Encrusted jewel kit: pronssi ja sen jälkeen stanssasin lehdet irti ja muotoilin kevyesti.
Kukat tein Posy Patch stanssilla. Käytin kolmea pienintä kukkaa. Stanssasin kukat kuviopaperista. Myös ne muotoilin.
Leimakuvaan ja kukkasiin lisäsin myös lilan sävyistä Sticklesiä. Lopuksi tein rusetin käyttäen kahta erisävyistä lilaa nauhaa.
Onnea sanan stanssasin ja lisäsin viimeisksi korttiin. Stanssasin sanan kolme kertaa ja liimasin kerrokset päällekkäin, jolloin sanasta tuli tukevampi.

Toinen kortti ei ole vielä valmis, mutta laita siitäkin kuvan, koska tällä kertaa olen käyttänyt asetaattia kortin etukantena. Paperina on Heartfelt Creationsin Sun Kissed Collection. IHANA! Keltaisen, vihreän, ruskean ja sinisen hurmaavia sävyjä. Tämä paperikko on ehkä tähän mennessä mieluisin :-)
tarkemman postauksen teen tästä kortista, kunhan se ensin valmistuu.


Hyvää talvista sunnuntaipäivän jatkoa,
Sari

Paperisateen verkkokauppaan pääset tästä.
Heartfeltin tuotteita olen tilannut amerikoista lisää ja päivitän ne kauppaan heti, kun saapuvat :-)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti